Broarna i Skellefte

Häromdagen gick vi runt broarna i Skellefteå och det var så himla mysigt. Såå vackra vyer. 






Nu har jag börjat sommarjobba på Hanzéns igen och imorgon kör vi ett långt pass då det är Pite Summer Games. Fotbollsfesten har anlänt till Pite, yeah! :)

Puss

Fantastisk midsommar

Vi har haft det så himla mys under midsommarhelgen! Jag, Alexandra, Helena och Boas åkte ut till Pite Havsbad. Solen var framme under dagen som tur var. Då dansade vi Små Grodorna och Prästens lilla kråka runt midsommarstången. Därefter lyssnade vi på en trubadur och på kvällen så var det "Showtime" Bjuder på lite pics från den fantastiska dagen. 











Puss och kärlek
<3

Drängarna

Ja i lördgas dansade vi bakom drängarna och det var såå himla kul! Mycket folk och drag var det. Mina vänner var också med på plats och vi fick sova över i Western Farms stugor. En görmysig helg blev det då vi hade fotbollsstämning fredag, Drängarna på lördag och sedan var vi på allsång på söndag! Nedan ser ni pics från festligheterna ;)


Vi hade knytis hos mig inför Chile-Australien matchen.


Alla fick måla Chile-flaggor :)


Helenas mästerverk :)


Lördagsrep inför Kvällens gig


"Kung över ängarna"


Mys inför festligheterna


Festområdet


Bild tagen från backstage


Vi som dansade


Vingarna


Scenen och publiken


Allsångssöndag :) Divine på scen!

Puss

För jag har tagit exameeeen!!

Ja det har jag! Vilken oförglömlig dag det var. Ceremoni i Acusticum, sedan var tuti la familia där och mina nära och kära. Vilken lycka och sååå mycket kärlek! Äntligen är jag utexaminerad Danslärare mot gymnasiet med inriktning Jazzdans!! 













TACK till alla som har fått mig att växa i min nya yrkesroll och alla som ville fira mig på examensdagen <3

Med kärlek till dansen

RSS 2.0