Grill i Jälla

Vi åkte till slut ut till Jälla och grillade.
Skönt att bara sitta ute och njuta av kvällsvärmen och käka middag utomhus. 
Nu ska jag plugga lite opponering, tar sin lilla tid ändå. Man vill göra det noggrant och jäkligt bra då man blir betygsatt i opponeringen också!
Här får ni lite bilder från gårdagen.
 
 
Hej hopp!
Ha en fin dag!

Glassigt värre

Idag var jag och intervallade. Jag körde Rödborundan ggr 2, vilket innebär 6st mördarbackar! 55min tog det allt som allt, fett nöjd är jag. Nu har jag solat och chillat och bara njuter av sommarvärmen :) ikväll blir det att grilla, älskar grillmat!! Puss o kram


Morning!

Idag är det en ny härlig dag med nya möjligheter :)
Jag har inte sagt det, men igår fick jag reda på att jag gick vidare till opponeringen, jippieee!!
Så nu är det bara att förbereda sig och sätta sig in i uppsatsen som jag ska opponera på. 
Idag hade jag tänkt att intervallträna lite, upp och ned för backarna blir det!
Bjuder på en bild från gårdagen efter att jag varit ute och sprungit runt Gamlis!
 
 
Puss och kram!
<3

Fika med Empan

Idag sprang jag 6,5km:) sedan var jag i stan och fikade med Empis. Vad blev det för mig! Tchai té såklart!!! My new favorit :) jag har softat framför Glamour (händer bara när jag är här hihi) och snart blir det movie time. Myyyys! Puss och ha en fin onsdagkväll!!


Pics från Röda Mattan

Den 4e maj var det sittningen Röda Mattan. Där var vi med både som gäster och som undehållning. Vi dansade två av danserna från Latin Obsession. Vi körde Ojos así under middagen och Reggaeton Latino på eftersläppet.
Angelica Larsson var kvällens fotograf och bilderna är tagna från Kårhusets hemsida.
 

 
Finisar!!
<3
 

Mera grill

Jepp, nu har jag bytt stad. Destinationen är Uppsala :)
Vi grillade igår och det var mums. Härligt att kunna sitta utomhus medan man njuter av solnedgången. Dock satt jag med tjocktröja. E lite bitter över att Norrbotten har vääärsta sommarvärmen och den inte når oss här i Stockholm och Uppsala på samma sätt, haha typiskt!
MEN snart ska jag till Turkiet och då tänker jag ha solgaranti, så är det bara ;)
 
 
Ha en bäst dag!
:)

Fina ord

Idag har jag bland annar hälsat på alla sköna peeps på pappsens jobb. Sedan träffade jag fina Cicci och vi fikade på Waynes. Tchai Latte blev det för mig. Så sjukt gott med den typen av te!!:) Jag har även fått ett mail av min sånglärare som fått titta på "Latin Obsession". När kunnigt folk i branschen blir berörda och öser en med fina ord, då vet man tamigsjuttsingen att man har lyckats. Längtar lite tillbaka till reptiden måste jag erkänna ;) Men detta är ju faktiskt en produktion och minnesvärd hållpunkt i mitt liv. Och det är inget som säger att det inte kommer att komma liknande tillfällen och milstolpar igen! Det är jag som skapar mina möjligheter och det får jag inte glömma bort ;) puss vänner


Core och armar

Det var ett tag sedan jag gav min mage en rejäl träningsomgång :) så idag beslöt jag mig för att låta benen vila från jogging och ge mig på armar och mage istället. Satan vad tufft det var, men gött! Jag kan looova att träningsvärken kommer att komma imorgon. Sedan gjorde jag en lååång stretch och tror att min vighet börjar komma tillbaka ;) puss o kram


Glad :)

Vet ni att idag känner jag mig så jäkla glad. Jag har nu lämnat in min uppsats och väntar på att få ett okej av handledaren ifall jag får komma till opponeringen den 4e juni. Jag har precis varit hemma hos farmors syster, tía Lela, o blivit bjuden på trerätters! Till förrätt var det lax med en pepparrotscréme och en Pisqosnaps till det. Huvudrätten var entrecôte och ris med tandoristekta zuchinnis och ett glas Merlot, chilenskt självklart ;)Till efterrätt bjöd hon på jordgubbar o chokladglass och avec. Gissa om jag är mätt o belåten!! Så himla mys att få umgås med massa hemma i Sthlm o bara känna mig ledig.

Fatta att hela det här året har gått i ett. Från phösningen förra året, till att undervisa i Lule, showa på Western Farm, plugga 100%, vara dansanasvarig på SMASK, sätta ihop mitt Latinprojekt, RiksSMASK och så examinationer och PM och uppsats på det. Asså snart e denna era över och jag e fan stolt över mig själv att jag har klarat av allt! Visst har kroppen gett mig rejäla varningstecken men jag har ändå tagit vara på signalerna och jag mår så bra nu o bara njuter av att vara ledig och ta dagen som den kommer :) Det är nu poletten börjar trilla ner och jag förstår allt jag har åstadkommit :) Big High Five till mig! Imorgon ska jag till U-a och där ska jag mysa lite till. Håll tummarna nu att jag får gå vidare till opponeringen iiieeehhh! Puss o kram


Säsongslivet-en klassiker ;)

Jag har varit hemma hos Maria och vi har catchat upp. Hon och hennes man Jens bjöd på supergoda kycklingWraps. Jag har haft en sådan himlans mysig kväll och längtar tills dess att vi kan börja hänga mycket mer regelbundet igen:) Bjuder på en potpurri av bilder på oss två från 06-07! Puss


BabyShower och förlovningsfest


Jan och min kusin Andreas firades igår :)
Det var en förlovningsfest och BabyShower i ett, och de hade gjort en storslagen tillställning,
Fest blev det så det stod härliga till, Massa god mat och drinkar av olika slag,
Sjukt kul kväll var det och lovely att få träffa och hänga med mina kusiner som jag inte har träffat på ett bra tag.
Jag instagrammade massa collage igår och här får ni ta del av bilderna :)
 
 
Tack till Jan och Andrea för en underbar kväll som gick i kärlekens tecken!
PUSS

 
 
 
 
 

Glassar i solen

Ja glassar i solen det gör jag :)! Jag börjar verkligen bli klar med min uppsats och det känns så bra :) När solen skiner så blir jag lycklig! Nu ska jag strax klä upp mig för kvällens festligheter. Puss o kram


Grill!

Det var supermys att träffa Linda, vi hade inte setts på ett år så det var guld värt att ta en fika och catch upp på Kungsholmen :)
På kvällen grillade jag och pappsen och det blev såå gott!
Nu är det dags för mig att dyka in i uppsatsen igen. Vi är verkligen på finslipsnivå men den är i princip klar!
Sedan blir det joggingtur och ikväll bär det av till party där det ska firas att min kusin Andrea har förlovat sig och snart ska få en liten knodd wiiieee!
 
 
Ha en solig dag vänner!
 
PUSS

Lediga tider

Tänk att snart är det lediga tider. Eller snart och snart, känner mig halvt ledig nu också. Skriver på min uppsats och den skickas fram och tillbaka till handledaren men emellan skrivandet så har jag inga måsten,
så himla skönt!!
Tror att det inte är förrän nu jag börjar komma ned i varv efter alla shower och projekt som varit på G.
Känns faktiskt helt ok ;) 
Är nu hemma i Stockholm och softar och strax ska jag iväg och träffa Linda. 
Bjuder på en random bild från häromdagen när jag och Jenny fixade en kladdkaka till Micke som fyllde år.
 
 
PUSS

På väg mot Kallax!

Ja nu e jag på väg till kallax och ska ta flyget hem :) ska bli skönt att softa med familjen och göra det sista av uppsatsen hemma. Man får ju passa på när man inte har ngt schemalagda lektioner ;) förutom att skriva min dansgestaltningeapport så har jag tänkt att sola, träffa vänner, jogga och bara mysa med nära och kära! Wiiieee
Puss


Latin Reunion

I söndags hade vi en liten gathering med de som ville samlas och kolla på TV-inspelningen av "Latin Obsession".
Så himla mys det är att bara hänga och softa under lugnare omständigheter :)
 
Vi blev alla väldigt glada över att se showen och sedan gick den i bakgrunden två gånger till medan vi satt och snackade om allt kring danskonserten, hur kul som helst!
Tack till alla som var där och kvällens värdar Jonte och Ida <3
 
 
Det har även kommit fler bilder från sista föreställningen som MArtin Fryklund har tagit. Här kommer några men för att se fler gå in på den officiella FBsidan "Latin Obsession".
 
 
Med kärlek till dansen
<3

Barndansföreställning

I helgen var det föreställning med Luleå Balett och Rytmik.
Jag har undervisat 4 grupper under hela terminen och alla fick visa upp sig i dansföreställningen "Trollkarlen från Oz".
Det blev riktigt lyckat och barnen var supersöta och duktiga. Jag hade också två hjälpflickor som var så galet duktiga och ordningsamma så de hade stenkoll på allt och fick barnen att känna sig trygga.
 
 
Stolta dansfröknar :)
 
PUSS

Eurovision

I lördags var det Eurovision och vi hade en galakväll hos Jenny.
Det bjöds på plockismat och alla var stiligt klädda :) Vi instagrammade en pyramid till "ESCWeAreOne" och hade våra poängräkningar and so on. Allt enligt traditionerna av vad en riktig Eurovisionkväll ska bjuda på ;)
Danmark vann och hon var grym, dock var Norge min favorit men jag är absolut helnöjd med vinnaren. Showen som Sverige bjöd på var AMAZING och sångkvalitén var allmänt mycket bra :)
 
 
Sjukt skönt gäng :)
 
PUSS

Ledig en sommardag i maj

Idag har jag varit sååå ledig!
 
Och det har varit en underbar soft dag! Häng i solen med fina peeps och jag tror att  jag har fått lite färg också :)
 
Ikväll blir det Latinreunion wiieee, vi ska se den filmade versionen av "Latin Obsession"
 
 
PUSS

Mysfrulle

I fredags hade jag en superfin start på dagen.
Jag åt frukost hos Alex och vi satt på hennes balkong där solen gassade på :)
Efter det gick vi och såg på Strömbacka gymnasiets slutproduktion. Danstjejerna där är sjukt skillade!
 
 
Underbara sol!
PUSS

Vår!

Nu är det vår på riktigt och även i norrbotten! Kom tbax till Pite efter en underbar vistelse hemma i Solna. Igår hade jag seminarium på min uppsats och det känns som att jag e på rätt spår, så himla skönt!! Dansade sedan street med kids och kvällen avrundades med ett härligt phösargathering Med Christian och Malin M. Jäklar var vi hade kul när vi skulle försöka komma på namn. Finns många heta bubblare och kandidater men inget satt ännu. Namnen måste tänkas över noggrant innan de bestäms ;) Nedan ser ni bilder från Estocolmo, bland annat Friends Arena och Kungsgatan :)

puss på er


löparträning

Igår och idag har jag varit  ute och sprungit och det är en sådan befriande känsla att vara ute i naturen och bara köra på!
Jag blev så glad också när jag upptäckte att jag har bra kondis trots att jag inte löptränat så mycket i år. Det tyder på att dansen är en sjukt bra träningsform som har underhållit kondisen så bra :)
 
 
I sommar lär det ska bli en hel del löparträning då det antagligen blir en liten paus från dansen. 
 
PUSS

Foxxy Invaders

Aino blev intervjuad av en student på skolan angående tredje platsen i RiksSMASK.
Kolla in länken för att ta del av intervjun
Jag har tagit bilderna från ovannämnda webbsida :)
 
 
Girl Power så det smäller om det ;)!!
 
PUSS

RiksSMASK 2013

RiksSMASK var nu i lördags på Berwaldhallen,
Det var hur kul som helst att få vara delaktig i den stora finalen. Extrakul var det också för att Josef, som jag gick med på Solvik, var en av konfrenciererna :) Det var fantastiskt också att få dansa bakom Carros underbara sång till förra årets vinnarbidrag Långtradare. Jag Njöt när jag dansade i den vita klänningen! Vi fick också styling av de som pluggar på Björn Axéns, börjar känna mig bortskämd som nu har stylats till alla de senaste showerna man varit med på ;) Kan det inte alltid vara så här lyxigt hihi
 
"Det är Dags" gick vidare bland de 4 bästa, vilket innebar att vi fick leverera numret en gång till . Vi var hur taggade som helst och jag kände mig som en äkta superhjälte som flög över hela scenen när vi körde låten på scen :)
När det sedan var dags för rösterna så kom vi trea till slut, dock inte långt ifrån dem som kom 1a. De fick 96p och vi fick 88p. Vi fick en tolva av kändisjuryn och kammade hem publikens röster. Så i min värld är det ett klart bevis på att vi egentligen var BÄST ;) 
 
 
Tack för detta SMASKår!
PUSS
 
 

Behind the scenes

Här kommer lite fler pics från bakom kulisserna av Latin Obsession :)
 
 
Riggningen
 
 
Jag var taggad :)
 
 
Genrepsbilder....
 
 
Sen bar det av fort till Kicks!
 
 
Makead och klar! :)
 
 
Fina Alexandra hälsade alla välkomna på showdagarna
 
<3

Sittningen Röda Mattan

Jag ville bara lägga upp en fin bild på mina blondisar från sittningen Röda Mattan.
Här hade Malin A oturen att få sin hand stämplad när vi promotade Latin Obsession på kvällen. Vi dansade Reggaeton Latino ocn när vi dök ner i spliten blev Malins hand ganska så mosad. Men som den kämpen hon är så klarade vi ändå att genomföra våra föreställningar trots hennes tejpade hand!
 
 
SÖTISAR!! <3

Pics från Showerna!

Här nedan följer lite bilder, de första är tagna av Malin Niemi och Agnes Rodin som satt i publiken den första showdagen :)
 
 
De nästkommande bilderna är fotade av vår fantastiska fotograf Martin Fryklund
 
 
För fler bilder, gå in på "Latin Obsession"s officiella FBsida!
 
Med kärlek till dansen!
<3
 
 

Latin Obsessioncrewet

Hur beskriver man i ord den känslan som man hade under föreställningarna och efteråt när det bara haglade massa fina ord från publiken. Vi har med ett helt crew skapat en show som jag hade en dröm om.
Jag har alltid tänkt, att om en musiker som pluggar på Musikhögskolan kan göra en egen konsert, varför kan inte en danslärarstudent få göra en egen dansshow med livemusiker? Dessutom när vi har en skola med otroligt många konstnärliga utbildningar, varför inte involvera så många som bara går om de tror på samma idé :) ??
Jag har fått utlopp för min konstnärliga vision och kreativitet så det smäller om det. Alla har också kört  på samma motto som jag alltid trott på att, "Övning ger färdighet" för SOM vi har repat! Som vi sagt med danstjejerna så har vi gått igenom otroligt många reptillfällen, gädje, tårar, skador, sjukdomar och massa lycka och skratt under processens gång.  Alla ingredienser som krävs för att få till en äkta Latinshow och det har resulterat i något magiskt.
Jag är så oerhört tacksam över alla som har varit delaktiga och stöttat detta projekt och som varit med mig på vägen. 
Tack till Malin Morin, Ida Sandor, Malin Arnesson, Jenny Strandberg och Simon Sandström för att ni helt enkelt är bäst och att ni har tagit er an alla koreografierna på ett utomordentligt sätt. Ni har också funnits nära mig hela tiden, kärlek!!.
Tack till Oskar Lundahl, Mattias Wessel och Johan Ehn för att ni är sådana klippor och  sett till att all teknik fungerat, roddat med scenen och sett till att fått den clean under showerna och att ni jobbade järnet för att jag skulle få mina trådlösa mickar ;)
Tack Till Tomas Lindén och Fredrik Helgesson för all er tid som ni lagt ned och för att ni fixade frontdropen så att vi fick det fetaste introt ever! För att ni ljussatte föreställningen och på det sättet höjde upplevelsen till 1000!!
Tack till Jonathan Ahlström för att du var bästaste bandansvarig och stöttade mig hela vägen OCH för det bästa gitarrsolot som någonsin skådats i Black Box ;)
Tack till Daniel Schwartz för att du spelade ditt underbara akustiska instrument och för att du alltid varit så fin och positivt inställd till hela projektet!
Tack til Micke Wahlin för ditt stadiga beat och för att du är du! Du har varit med från början och bjudit på en sjukt stor entusiasm som är ovärderlig och för att du stått ut med alla mina samtal :)
Tack till Davod Basiri, Matti Arvinder & Fredrik Edholm för att ni har varit så glada haft sådana positiva vibbar och ställt upp med rodd runtomkring och fått hela soundet att svänga med ert perc!
Tack till Nicklas Dahlin, Simon Fransman och Gustaf Sjösvärd för era leenden, för att ni höjde upp introt och slutnumrena. Inget blås - Ingen Latinshow, så enkelt är det ;)!
Tack till Erik Åström för din ödmjukhet och finaste spel med en sjukt härlig latin feeling!
Tack till Olov Domeij för att du varit så engagerad, gjort charts och varit en av projektets stora trygghet, bästa basisten!
Tack till Christopher Westling för dina ord, din vänskap och all den tid som du har lagt ned på att lära dig alla dessa spanska låtar och texter! 
Tack till Carolina Olsson, Veronica Dissler och Nina Segerstedt för att ni bara är helt  underbara människor, som sjunger som gudinnor och som också peppat mig under hela processen.
Tack till  Hanna Samuelson & Robert Bergström för att ni är de finaste, för ett grymt ledarskap och för att ni fått ihop bästaste TV-teamet och fixade och trixade så att tittarna kunde få ta del av showen. 
Tack till Lisa Krause,Lotta Kaltea, Johan Ullvin, Niklas Eckerstrand, Nizar Keblawi, Mergim Sylejmani & Abian Hirsi som kom in i projektet med en underbar energi och fick ut vår konstnärlighet genomTV-rutan. Ni gjorde en grym sändning med asfina bilder!!
Tack till Martin Fryklund för att du fotat oss i tusen olika omgångar och du har bollat idéer fram och tillbaka och ståttt ut med min velighet ;)
Tack till Andreas Uneby för att du skapat affischerna tillsammans med Martin och att du gjorde världens finaste logga. Tack för din konstnärlighet!
Och TACK till Alexandra Flinck för att jag fått äran att samarbeta med dig och att du varit bredvid mig i vått och torrt. Tack för att jag fått ta del av ditt profesionella arbete och för att jag har fått en vän. 
 
VILKET DREAM TEAM!!
 
 
 
Latin Obsession 
<3

 
 

Den stora showdagen!

Idag är det den stora showdagen och jag är så himla taggad!! Genrepet gick helt fantastiskt bra och nu är vi på KICKS och blir stylade :) Jag får blogga senare och berätta hur det gick! Puss o kram o önska mig lycka till!!


Fin lördag

Igår hade vi ett fantastiskt storrep i danssalen. Denna gång även med publik, nu börjar det kännas på riktigt och det närmar sig. Man får inte glömma att njuta på vägen för jäklar, nu har vi en show och den heter "Latin Obsession".
 
 
Bandet och dansarna öste på :) 
PUSS

Långtradare

Jag, Ida och Carro har blivit tillfrågade att hoppa in som dansare på Långtradare förra årets Smaskvinnare.
Kickan, Marie och Ellen kan inte vara på plats på RiksSMASK och då jag och tjejerna tar oss till Stockholm så känns det givet att man vill dansa på den fina låten och koreografin också :)
 
Vi har lärt oss dansen på två dagar och jag kan inte hjälpa att bli stolt över mig själv som nu har mycket lättare för att ta material så snabbt. Dansen är underbar att dansa och man känner sig så fin i de vita klänningarna. Jag hoppas att de sänder RiksSMASK live!!
 
 
PUSS

Den nya affischen

En fantastisk affisch som Martin Fryklund och Andreas Uneby skapat!
Den är eldig, rörlig och bara crazybananas snygg tycker jag.
Nu är vi hela 40st som jobbar med projektet. 
Det är craaazyyyy! Okej jag är i extas, men förstå att det bara är en vecka kvar och sen är det över! Jag njuter av varenda sekund av denna vecka :)
 
 
PUSS

Uppsatsskrivning

hihi för er som inte vet så har jag faktiskt en fetinguppsats framför mig i kursen Avancerad Dans.
Nu börjar den äntligen ta form och idag fick jag hjälp av Malin A med layouten, hon är så sjukt duktig på struktur och formalia :)
 Många undrar om "Latin Obsession" är mitt examensarbete. Men det är det inte, jag gör denna föreställning helt på eget initiativ.
Sedan har jag valt att skriva om vissa delar av föreställningen i min uppsats för att jag finner det att vara intressant att ta reda på mer om koreografisk variation. Men min danskonsert hade jag gjort oavsett.
Det var bara väldigt lägligt nu under denna termin och att jag dessutom kunde hitta relevanta saker att skriva om såg jag bara som en win win situation ;)
 
 
PUSS

Nyponsoppa

Jag ÄLSKAR nyponsoppa. Det har blivit min nya favorit nu när jag aktar mig för alltför sura grejer mot magen.
Nyponsoppa är mild och len mot magen och smakar underbart. Jag har nu ersatt min dagliga apelsinjuice mot nyponsoppa, fungerar hur bra som helst :)
 
 
PUSS

Pimpad logga!

Ser ni vilken snygg logga som Andreas Uneby har skapat?!?
Jag är så kär i den nya versionen som nu finns på evenemangssidan, den känns eldigare och mer passionerad.
 
 
Snart ska jag sova :)
PUSS

Pics från Photo Shoot

Här nedan följer lite bilder som togs i samband med fotograferingen inför Latin Obsessions förra affisch.
Fotograf: Martin fryklund
 
 
 
 


 


 
 
 
Puss
 
 
 

RSS 2.0