Effektiv och lovely dag!!

Idag har jag varit i stan och fikat med Madde. Sen har jag pluggat ( nu reviderar vi diskussionen...) Därefter började jag mitt projekt: storstädning. Köket har aldrig luktat så gott och jag vill verkligen starta året med en ren och fräsch lägenhet. Sen så var Mollan över och jag bjöd på lite kycklingsoppa som jag gjort :) sedan fortsatte jag min städning och nu ser jag på VÄRLDENS mysigaste film "The Holiday". De säger så mycket vettigt som är värt att ta med sig för oss singeltjejer ;)
Imorgon är det nyårs wiiieee men innan festligheterna tar vid så ska jag fortsätta mitt städflow och så lite plugg däremellan ofcourse :)



Puss

Filmmys och skapande

Idag har jag träningsvärk! haha! Jag var i danssalen och koreograferade till en låt skriven av Jonathan Ahlström "Vrede".
 
Den ska vara med i hans examensprojekt om de 7 dödssynderna senare i vår. Han skapar all musik och ska undersöka hur det är att jobba med dansare då det är egen skriven musik till. Huvudinstrumentet är gitarr så det blir en musik- och danskonsert med massa gitarrspel :)
 
Ska bli så kul att vara delaktig i detta projekt och vara lite "mörk" när man dansar. Är så van att showa och vara glad så det kommer att bli en utmaning att köra modernt och uttrycka andra typer av känslor. 
 
 
Förutom att plugga en massa massa så har jag chillat och kollat massa på film. Häromdagen invigde jag min lilla Popcornhållare (eller vad man säger) som jag fick i julklapp av Malin :)
 
 
Hemmabio oh yes :)
 
PUSS
 

Personalfest

Igår hade vi personalfest på WF. De bjöd på supergod mat och dryck. Vi lekte lekar och sjöng snapsvisor. Sedan gick vi vidare till Allstar i Boden och även där hade de fixat med bussar och att vi fick komma in gratis. Mycket generöst!!:)
Tusen tack för detta år Farmen! På återseende ;)

Puss


Chile lindo

Yes OMG. jag ska verkligen åka till Chile. OCH det är SNART!! 
Jag fick det som en preexamenspresent och julklapp av pappa, VÄRSTA BRAIGA presenten :) Man bangar ju aldrig på att resa ;)
Jag längtar massa massa och den 24e bär det av till Sydamerika wiiieee. 
Nedan får ni ett litet collage från förra resan vi gjorde till Chile januari 2011. Nu exakt tre år senare bär det av igen, hej ho here we go!!
 
 
Puss och kram

Juldagen

Igår var det dax att rocka på scenen igen.
Massa firande bodensare kom till Western Farm och vi leverade på scen så det stod härliga till. 
Då vi körde klockan halv ett (vanligtvis brukar vi showa kl.21) kom jag hem ganska så sent. Idag var det bara att stiga upp och gå till Hanzens och jobba. Jag älskar att jag har så varierande jobb! Mycket folk och shoppingsugna var kunderna. Många som också ville byta julklappar :)
Nedan får ni en bild innan vi skulle in på scenen och köra "Sleeping in my car"
 
 
Puss och kram

Jul, jul strålande jul

Jag har i år firat jul i Skellefteå. Då jag showar idag den 25e så var det smidigast att stanna kvar i norr. Malins familj tog emot mig med öppna armar och jag har bott med dem i fyra dagar. Vi har ätit gott, tittat på romantiska komedier och så har jag sovit en massa. Idag hann jag tom plugga i några timmar ;) Igår fick jag oxå prova på att åka skridskor, lite blodad tand fick jag ;)
Bjuder på lite bilder från helgen.
 
 
Nu är vi på G till Boden och halv ett blir det show time för alla festfirande bodensare!
Puss 

Julkonsert med David Lindgren

Igår fick jag följa med mamma och döttrarna Morin till Kusmarks kyrka. Där hade David Lindgren en julkonsert med sin fru Kristina Lindgren. Han är en helt fantastiskt sångare och det var mycket stämningsfullt att få lyssna på den fina julmusiken. När jag satt där upptäckte jag att Mia Sommar, en av mina sånglärare på Solvik, var med och körade! Hur kul som helst :)


Idag ska vi ta dagen som den kommer och hänga lite i Skellefte City ;)
Puss

Sista fullängdsshowen

Igår showade vi för sista gången i showens fulla längd. Det var fantastiskt kul. Publiken var on fire trots att de "bara" var 250 st ;)
 
Nedan får ni slutposen från I'm moving on
 

Bilden är tagen från Emma Westbrandts Insta.
Ha en bäst söndag folk!
Puss

Flickidoler på Youtube

Men yeah!!
 
Här kommer konserten som jag och Malin fick äran att dansa på i slutet på november. Det var en ensemblekonsert där Christian Melin Jonsson och Simon Lundmark var huvudsångarna. 
Mycket nice musik där vi slungas tillbaka i tiden och får ta del av flickidolernas hitar :)
Jag och Malin är med i tre nummer : 
 
Puttin on the Ritz: 3min30sek in på klippet
Billie Jean: 23min 55 sek in 
Locked out of Heaven: 55 min och 50 sek in :) 
 
 
Livemusik + Dans = <3
 
PUSS

It's all about Skype

Min och Malins skypedater fortsätter. Det är mycket med examensarbetet men en tröst är att tänka att alla som skriver den just nu sitter i samma båt. Det är bara att kämpa på :)
Igår skrev vi sammanfattningen och förordet så nu är det dags att djupdyka i hela studien wohooo!
 
 
Det är kuliga dejter jag har med min fina forskningspartner och det går undan när vi skriver. Vi förstår varandra  bra trots att det sker via nätet så det är hur smidigt som helst att skriva tillsammans trots att hon befinner sig långt nere i södra Sverige och jag långt upp i norr :) 
 PUSS
 

Lite av varje

Måste bjuda på en bild från förra veckan på tjejerna när vi var och käkade lunch tillsammans på kåren :)
 
 
Sedan har vi en bild nedan då Malin instagrammat mig från Skype när jag tänker och våndas över diskussionsdelen. Det är inte lätt att göra ett examensarbete men nu är vi snart där, Det som är kvar är att checka av alla "To do's" och florera resultatdelen samt att finslipa och ännu mer finslip :)
 
 
Nu sitter jag och lyssnar på Pink Floyd och måste säga att jag var på en helt underbar konsert i Black Box häromdagen där några musikstudenter gjorde en tolkning av bandet. 
 
 
Hoppas att ni får en awzm start på veckan :)
 
PUSS
 

Luciafredag

Igår startade vi dagen med en mysig luciafrulle hos Ida. Vi körde en "klassgrejja" och nu när man inte ens har lektioner längre och vi alla pluggar på olika håll så är det alltid extra kul när man väl gör grejer tilllsammans :)
 
 
Sedan var vi och såg på julkonserten i Acusticum. Det var första året vi inte var med och dansade, men tvåorna och ettorna dansade och representerade danslärarutbildningen :)
Det var skönt att bara sitta i publiken och njuta av den stämningsfulla musiken och det fina luciatåget.
 
 
På kvällen var det showtime och det var över 732 gäster i publiken! Galet kul var det. Sedan avslutade jag kvällen med en sväng förbi kåren och det var mycket festligt :)
 
 
PUSS

Give it to the beat

Jag är tacksam för att jag får stå på denna scen varje helg. Att jag får dansa tillsammans med fantastiska dansare och sångare som äger med sin röster. Att dansa ger mig lycka och varje dag jag får utöva konstformen är ännu en dag av glädje. 



Med kärlek till dansen

Diskussionsdelen

nu har jag och Malin kommit igång med diskussionsdelen. Den kommer att bli lång och med mycket analyser:) Idag checkade vi av Metoddiskussionen. Imorgon fortsätter vi skriva resultatdiskussionen. Wish us luck ;)

Puss



Då och nu

Häromdagen fick jag se en bild som Tessan lade upp från Mallis. Och jag MÅSTE  bara bjuda på den haha.
Vi var  utklädda och så men se bara på mina ben och armar, jag var en uns rundare :)
 Vi var ju söta och MYCKET bruna men blir ganska glad när jag ser på mig idag och att jag lyckades få bort alla säsongskilona som lades på när jag jobbade utomlands ;)
 
Då...Mallorca 2006...
 
 
Nu... Boden 2013...
 
 
Jag vill tro att jag är lite äldre, lite klokare och lite snyggare ;) 
 
Allt är möjligt!
 
Puss folks

Uppdateringar

Ibland är det roligt att äta något annat än julbord så pitebilen gjorde en avstickare häromdagen och vi käkade Thai. Jag älskar thaimat men är nu inte lite kaxig vad det gäller kryddningen. Istället för extrastark så tog jag "bara" medelstark kryddning på min rätt :)
 

I måndags fick jag en för tidig julklapp. Malin M och Ida överraskade mig med en spontanpresent och där i var det vinglas! Hur söta var inte dem :) dessa är också lite tjockare så förhoppningsvis ska de hålla ett bra tag ;) TACK finisar!
 
 
Sedan har jag haft besök av fina Malin A från Skåne. Vi har haft 70%seminarium och det gick bra :) Nu gäller det att putsa på arbetet och skriva klart diskussionen.
På kvällen firade vi vårt seminarium och att Brittan har släppt en ny skiva. Självklart invigde vi de nya vinglasen också ;)
 

Nyanländ från Skåne :)
 
 
På väg till opponeringen, lite smått stirriga ;)
 
Celebration på kvällen med sköna peeps :)
 
 
Kärlek!! Nu kör vi så det ryker!!
 
Igår var det show igen :) Denna vecka och nästa showar vi onsdag, torsdag, fredag, lördag. Grymt kul är det och jag kan ändå smått se fram emot söndag då jag ska sova och bara vara ledig!! Wiiieee
Vi har fått nya outfits till Rockmedleys som är supercoola. Dock flög fransarna överallt men det är bara att vänja sig :) Sedan fick vi alla i teamet en varsin ros av Hannas arbetskamrater som jobbar på Harry's i Lule :)
 
 
ja det var lite uppdateringar från veckan då jag varit lite seg på att skriva ;)
 
PUSS
 
 
 
 

RSS 2.0