Underbara peeps

Varje tisdag så får jag sova hos Emmy och Elias. De är så schyssta för då slipper jag åka fram och tbax mellan tisdag och onsdag då jag undervisar båda dagarna i skellefte. I Lördags fick jag chans att träffa lilla Ethea eftersom hon alltid sover när jag kommer hem till dem på tisdagkvällarna.


Idag har jag varit sååå ledig så jag har passat på att chilla, städa och grillat. 


Puss

Latin workshop

Jag har haft Latin jazzworkshop i Skellefteå i helgen. Det har varit så kul. Deltagarna hade massa energi och vi dansade, svettades och skrattade mycket. Tack till Pia och Zoloz som gav mig tillfället att sprida lite Latin fever i Schelleftä ;)








Med kärlek till dansen

<3

Fin fredag

Hade en så otroligt mysig fredag!
Jag startade dagen med frulle hos Chris. Sedan var jag hos Agnes och firade Mickos 5års dag. Workshop stod på schemat och jag höll i Latinjazz för Zoloz. Åh vad det svängde. På kvällen umgicks jag med Ida och Carro. Tänk att man har så mycket fina peeps runt omkring sig. Livet säger jag bara :)







Ta vara på varandra och lägg energi på rätt saker.
Ha en bäst lördag!

<3

Ske-å

Nuförtiden är jag ganska mycket i Skellefteå och undervisar. Emmy är så gullig som lånar ut gästrummet de har i huset då jag får sova där varje tisdag. Grupperna jag har är helt lovely. Jag får undervisa i jazzdans på tisdagar och så har jag dans i skolan på onsdagarna. Totalt sett har jag 9 grupper dessa två dagar i veckan. Här får ni en bild från imorse vid älven i Skellefte. 

Puss


Foton från 7 dödssynderna

Jag har ju inte lagt upp bilder från de sju dödssynderna!
Fotografen är Martin Fryklund :)







Puss

Balett

Idag har jag dansat Balett och jag måste bara säga att jag älskar balett-träningen. Den ger mig harmoni, styrka och teknik. Baletten är grunden till det mesta i dansväg och vår fantastiska lärare gör att man utvecklas ngt enormt på kort tid. Jag önskar att jag kunde dansa det varje dag. Nu har jag det bara Balettlektioner en gång i veckan men njuter till max varje gång jag får dansa det! Det kommer aldrig bli ngn tåspettsballerina av mig men bjuder på en bild snodd från Google ;)


 Puss och natti

<3

Påskhelg

Ja då var denna påskhelg över. Har haft det otroligt mysigt och tagit det lugnt, grillat och bara umgåtts med nära och kära. Träffade Ralle, Dragana och Adam på påskafton som jag inte har sett på ett bra tag. Adam har blivit hur stor som helst ju!! :)




Promenad runt gamla uppsala



Grillat är gott


Rev av skräckisar "Insidious 1 & 2". Att jag pallade dem haha. Det krävdes att skulle vara ljust ute och sällskap :)





Utflykt ut till Hammarskog och måååånga grodor fanns det haha. Jag blev mycket fascinerad av att observera de små liven.


Tack för denna minisemester. Nu bär det av till Pite igen :)

Puss och kram skumbanan

Dresses

Igår var jag ute och sprang. Så skönt! Det är min andra löprunda för året haha. Jag dansar så mkt så det blir min dagliga träning men det är skönt och nyttigt att variera också :)
Igår blev det klänningsshopping oxå! Nu har jag min vita examensklänning klar. Sååå himla skönt! Nedan får ni ett collage på klänningsklädprovningen ;)


Ha en fin påskafton

Puss


Burlesque - bilder

 
Ja men här kommer det bilder som Martin Fryklund tog från showen i lördags!
 
Vill ni se fler så gå in på FBgruppen Burlesque - timeless teasing och kika på albumet :) 
 
 
Hott Stuff
 
 
Out Tonight
 
 
Åh När Ni
 
 
Jennys tacktal
 
 
Man I Feel Like a Woman
 
Med kärlek till dansen
 
<3

Påsklov

Ja nu har jag lite påskledigt hurra. 
Jag är just nu i Uppsala och igår inledde vi påsken med en trip till Mariehamn. Kryssningar bjuder alltid på mkt mat, dans och shopping. Det var mycket trevligt!






Puss och kram

Påsklovsdans

Det var så himla kul att dansa med barnen och ungdomarna. Jag och Karro hade påsklovsdans i tre dagar i sträck och sedan hade vi en avslutning med uppträdande där kidsen fick visa vad de lärt sig. Jag gjorde hunddansen med de yngsta, en street med mellangruppen och Conga med de äldsta. Måste säga att mellangruppen imponerade mucho. De var 10-13 år och tog koreografierna och placeringarna på ett utomordentligt sätt. Plus att de var 16st och var sjukt synkade :)




Puss

Burrevisning

Igår samlades vi hos Jenny och tittadepå showen. Det var sååå kul att se den i efterhand :) Helt underbart att ha det filmdokumenterat!
 
 
Idag har jag och Karro undervisat på Dans och Balettföreningen i Skellefte. Vi har påsklovsdans i tre dagar och där ingår barndans, street och Latin jazz. Det är mucho kul :)
 
 
Ha en fin måndagskväll!
 
Puss

Fantastiskt stolt!

Vilken succé!
Jag är så oerhört stolt över att ha fått vara delaktig i denna fantastiska produktion. Burlesque - timeless teasing har involverat över 30 studenter på musikhögskolan. Jenny Strandberg var koreografen och den konstnärliga ledaren. Showen handlade om att man inte ska hymla med sin sexualitet, att våga stå för den du är och att du duger precis som du är. Den hade med Burlesquens historia, innehöll mycket humor och slutresultatet blev en show utan dess like. Jag var med i 14 nummer och showen är utan tvekan den mest omfattande produktionen jag varit delaktig i. Jag säger bara TACK till produktionsteamet och alla som tittade på föreställningen samt ett stort grattis till Jenny. Här får ni lite pics bakom kulisserna och förhoppningsvis så kommer det fler bilder sen från proffsfotograferna som var på plats ;)
 
 

Me and my partner in crime <3
 
 
Inför genrepet
 
 
Fina Alex som fixade min frisyr
 
 
Jenny och sångarna precis innan showstart
 
 
Efterfesten :)
 
 
 
 Showbild tagen från Alicias FBsida
 
Livemusik + Dans = Sant
 
Med kärlek till dansen
 
<3

Vattnet glittrar

Igår glittrade vattnet i Skellefte. Det har varit mycket fina dagar dock kallt. Det är som att våren vill börja men det går inte riktigt. Har haft det underbart med kidsen när jag undervisat och börjar trivas riktigt bra med att även dansa med de yngre :) 


Längtar tills värmen sätter igång på riktigt!

Puss och ha en underbar dag!

Länk

 
Här är länken till Burlesque - Timeless Teasing 
 
 
 
 
Puss

Burre burre burre

Ja, nu lever jag mycket i Burlesque-eran. 
 
Det är mycket som fixas kring föreställningen och Jenny Strandberg gör ett fantastiskt jobb som roddar så mycket! Det är hon som är den konstnärliga ledaren och gjort alla koreografier till showen. 
 
Nedan ser ni bilder från både fotografering och storrep och det är Amanda Jenderbäck som har fotograferat. Det kommer att bli en show som är classy, sensuell och med mycket girlpower. Det handlar om att det inte spelar ngn roll om hur du ser ut, om att våga uttrycka sig själv och om showens underhållningsvärde! Jag bifogar även länk där ni kommer att kunna se den live på Youtube, lördag kl.19!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med kärlek till dansen
 
<3
 

Snart smäller det!!

Idag har vi haft storrep igen! Sååå himla kul :) Och som jag har sagt tusen ggr förr, så är det ett privilegium att få jobba med så grymma musiker och sångare för att inte tala om dansarna ;) livemusik + dans = sant! 
 


 
Puss och natti 
 
<3

Mysiga och effektiva dagar

Helgen har vait både lugn och effektiv. Jag har umgåtts med vänner och haft lite rep samt jobbat på Hanzéns. I fredags hade jag oxå namnsdag ;) 


Mysfredag med Simpis, Linnéa och Ante


En namnsdagsselfie


Pizza och kebabhäng medan vi tittade på ett storrep från Burren som vi hade förra helgen

Linus överraskade mig igår då han hade vägarna förbi från Uppsala :)

Ha en fin start på veckan!

Puss 

TLC

Igår hittade jag denna tröja! Alltså TLC, vilken grupp kaxig och cool grupp det var! Tjejer med pondus som var en av de största under 90-talets RnB! 
 
Mina favoritlåtar är bla Waterfalls, Kick Your Game, No Scrubs och Red Light Special. 
 


Ha en bäst dag!
Puss
 

RSS 2.0