Framme och om 4 timmar smäller det!!!


Heeeej alla fina nyårsfirande vänner!
Jag har nu kommit fram till landet långt bort.

Gårdagen började med ett corepass, träningsfreak som jag är för att sedan fixa sig och ta mina väskor, mig själv och pappsen till Arlanda. Efter fyra timmar med första flyget landade vi i Madrid. Där blev det spansk öl, lite tapas och oliver för att fördriva de 5 timmarna vi hade av väntan.

Sedan kom vi till det BÄSTA flygbolaget jag någonsin åkt. Lanchile. Jäklar vilken service, snyggt plan (lila inredning), snygga kostymer, härlig personal och stort plan med high tech tv-skärm. Det blev" Eat, pray love" med Julia Roberts, Inspirerande!!

Man fick äta hur mycket man ville och dricka hur mycket man ville.. men.. Jag har fått ngn form av magkatarr så det blev varken god vin eller god mat för min del. SYND!!

Nu sitter jag på pappas trädgården vid pappas barndomshus och bara njuter i kvällsvärmen. Jag ska peppa järnet för nyårsfesten men först blir det lite sömn...





Här får ni lite före och efter bilder på olika klimatzoner jag befunnit mig i inom 24 timmar.
 Gott nytt år sötisar! Hörs imorn.

 Ps. Nu e klockan snart tolv hos er men det e fyra timmar kvar för mig så om ni ser detta inatt kan ni slänga iväg en kärlekstanke till mig ;)


This is the reason....

... till varför jag skaffade bloggen... för att jag ska resa.... till... Chile!!... Jepp, Landet långt bort!!
Och jag har inte varit där på 9 år! Och innan dess var jag 8 år. Här har ni en ren och skär matematisk formel på min ålder;)

Okej, för 9 år sen, då var jag ung, nyfiken och osingel.
Nu är jag mogen, vis, och singel. Yeaaah!! Detta kan ju inte bara gå fel!!
Då var jag i sydamerika i 2,5 månad nu är jag där i 11 dagar.

För detta krävs ren och skär planering om jag ska hinna med allt jag vill hinna med.

så...

jag har gjort två listor, fiffigt va??

ATT GÖRA:
Plugga
repa dansexamination
Öva sång
jogga
pilates + coreövningar 
sola
träffa släktingar
softa
se det chilenska landskapet
blogga
äta
festa
SOFTA
(nämns 2 ggr men måste prioriteras)

ATT ÄTA:
empanadas
pastel de choclo
humitas
mariscada
asado
churrasco
completos
choripan

Ni kan googla översättningarna eller så får ni (om allt går enligt planerna) bildbevis.
Nu ska det packas och här får ni en liten bild på mig, överdelen på en av mina nyårsblåsor och min supergula resväska i bakgrunden.




puuuzzz


Att skapa den perfekta bloggen...

...HUR GÖR MAN?

jag e ju nybörjare, och de fina läsarna jag har vill jag ju behålla! Ska man skriva långa inlägg, korta? komiska, debatterande? En röd tråd, ett tema, snygga bilder?

Sandor kanske kan lära mig lite poesi? Pontus kan lära mig att skriva på ett skönt sätt, och mallanbrallan kanske kan hjälpa mig med layouten så att den blir lite mer fashion....

eller så kanske jag bara ska skriva från hjärtat? typ det jag känner för på stunden..



Nu ska jag iaf sova på saken så får vi se vilktet spår det leder åt imorn. Har ni erfarna bloggare värsta fetingtipsen så lyssnar jag gärna!

ps. lovar att inte avslöja hemligehterna ;)




Disciplin...

Jag har bestämt att jag ska sjunga ett visst antal timmar i veckan..

Detta har jag inte gjort, varken denna vecka, förra veckan eller förrförra…hm…. Vart är disciplinen?? Eller så har jag kanske bara tagit jullov? Tiden har liksom bara försvunnit på att jobba, umgås med familj, umgås med vänner, äta och chilla…

Igår tittade på en inspelning från i våras på Solvik. Det var musikcafé och jag sjöng ”Crazy in love”, plus att jag körde JayZ:s del också (ger mig själv ett plus i kanten för det). Det var konditionskrävande kan jag tala om för er.

Jag kunde inte stå still heller som gjorde att min energifördelning som skulle hålla i 5 min blev ganska så otillräcklig. Jag hade dock försökt att tagga ned något efter att jag fått feedback av mr Ljungblad att jag inte skulle försöka för mycket, men det var ju liksom svårt...

Jag e ju ganska mucho hela jag så då blir det gasen i botten vare sig jag vill eller inte… tror att slutresultatet vart helt ok, och jag kände mig ganska så snygg i den blåa skjortan och slipsen jag fått låna av Mikey och det var ju guld värt!

Saknar att giga, saknar mina grabbar och saknar Wivekas goda mat!!



Natti all goa och dröm sött!


Annandagen!



Värd dag!!

Började med promenad på morgon med Göran, min trogna promenadvän, efter dryga timmen och ett otroligt pulserande i snön runt Gamla Uppsala var vi hemma igen, redo för att inta shoppingrundan i UppsalaCity.

mamma och jag hittade partyblåsor som ska användas i Chile, bilder kommer snart!! Därefter åkte jag hem till Ulriksdal och jag tjänade in ngr klipp på min resa. Något som SL helt enkelt får bjuda på, i dessa förseningstider!

kvällen avslutades med god middag och massa snack inför Chileresan med pappsen.. bara 4 dagar kvar...

kram hörs snart!

God jul! This is me today by the way!

Den skulle ha varit med i mitt förra inlägg men jag håller på att lära mig

This is it...

... eller ja, inte så drastiskt.. men här kommer mitt första inlägg... kanske några år senare än själva bloggboomen kom, men hej this is me i alla fall!

Glad tjej som lever efter filosofin, att välja glädje.. mmm... eller försöker i den största möjliga mån i alla fall.. Jag ska här också göra ett försöka att följa klyschan, vara personlig men inte privat... kan vara en bra träning inför läraryrket också.

Nu tittar jag på "4 bröllop och en begravning", detta har jag försökt ett antal gånger men av någon anledning så har jag aldrig sett klart filmen. Vi ska se nu om jag lyckas se slutet även om jag missat mittenpartiet då jag försökt lära mig min nya Iphone som snart kommer att göra mig gråhårig!

puss till er alla och god fortsättning!

RSS 2.0