Sista sista redovisningen

Idga hade vi sista redovisningarna och det gick superbra!

Imorgon ska vi dansa Vindarna på skolavslutningen och sen blir det ett stort firande med fika, grill och bara mys wehuuu!

På söndag börjar min första riktiga semesterdag och det ska bli NICE!


Bild från en mysig fika hos Karro idag!
Puss


Min lediga dag!


Bjuder på lite bilder från en underbar ledig dag jag hade igår!

Glass från Småstaden, MUMS!


Hanna lär Alina att spela Banjo!

Blev bjuden på Tacos av Thess och Pär, det var LOVELY!

Balkonghäng trots lite kyla, är det vår så är det!

Fick ett silverhalsband av Hanna, Gulli!!

Do I need to say more?
Kärlek vänner!!


Fabriken!

Fabriken är ett gäng grabbar från Musikhögskolan som är så sjukt begåvade!
Det är en ära att få dansa medan de spelar live till olika artister.
I lördags dansade vi bakom fELET och Fabriken spelade vilket också var hur kul som helst. Att streeta är grymt och även om jag inte är ngn direkt streettjej så älskar jag att släppa loss och "tro" att jag är det. Fake it 'til you make it as they say;)
foto: Madeleine Athill
Repbild
foto: Michaela Stridbeck
Denis in action och så även PDP.
Mycket hår ska det vara ;)

Celebration!

Ja alltså nu är det celebration tider!! Examinationerna Gick bra, vi dansade bakom Felet i Lule igår o Loreen kammade hem segern! Bjuder på en bild från i fredags då
Partystämningen helt klart var på level 1000!! Puss vänner

 


En dag kvar...

Examinationerna kändes verkligen bra!:) imorgon examineras jag i jazzmetodik o sen är det tuffaste öööver!! Det ska firas big time;) sen så har ju Sverige kammat hem en plats i finalen vilket e superkul! Bästa bidraget ikväll! Bjuder på en bild från när vi var o kikade på Piteås egna schlagerdag SMASK som var i mars. Puss o <3


Taggad!

Imorgon har jag examinationer och jag är TAGGAD!
Jag ska dansa som aldrig förr!
Det blir en lång dag med Modernt, Jazz och Balett men istället för att se det som en examination ska jag se det som att det är en chans att visa vad jag går för:)
Nedan ser ni en bild på den fantastiska soulkonsert jag var på med "Nina and her Temptations" som också bjöd på en lovely dansshow!
Puss och natti vänner!

En fin vårdag!

Det är faktiskt helt lovely att mellan all övning och rapportskrivande så har jag det pretty chill.
Igår tog jag mig lyxen att ta ett "spontant besök" i Pitecity:)
det blev att shoppa ett linne til på lördag och en glass i den sköna solen.
Jag hade sällskap av fina ladies och en liten prinsessa.
på kvällen blev det Schlager hos mig- STÄMNING!! Johanna och Martin bjöd också på världens godaste tårta.
En fin vårdag helt enkelt!
(självklart ingick det dans och rep på förmiddagen men det är ni vana att läsa om ;))
Kärlek vänner!
<3

Burlesque pics

Här har vi lite bilder från Burlesque genrepet som Som Simone Orlander Arvola har tagit. De två första är från första koreografin "Burlesque" koreograferad av Emelie Königsson Jonsson och Malin Arnesson. De tre sista bilderna är från koreografin "Nasty naughty boy" koreograferad av mig och Johanna Sjöstrand.  
p



More pictures to come ;)

Puss


Klaaaaar:):)

Jepp jag känner mig lite glad över att jag faktiskt gjort en hel rapport på en dag!

Man har ju blivit rutinerad på att skriva rapporter ;)

Har varit ute på en promenix i solnedgången så jag bjuder på en härlig vårbild!

 



Puss o kram ses på schhhhtaaaan!


RiksSMASK

Igår var vi ett helt gäng som hade samlats föt att kolla på RiksSMASK. Musikhögskolan i Piteå ägde alla gånger! Vi kom tvåa OCH etta!! Lindie Boström är kvinnan bakom båda bodragen så stort grattis till henne. Carro, sångerskan till Lastbilschaffis är helt amazing och gjorde låten med bravur. Jag fick ståpäls alla tre gånger hon levererade bidraget. Och sedan har vi de fantastiska dansarna, Marie, Ellen, Mecka och Kristin! Wow vad ni strålade!!! Ni lyfte både Lastbilschaffis och Player till nya höjder! Kärlek tjejer och stort grattis till alla inblandade!!


Upp i tid hej hå!

Idag var jag, Johanna och Elin Blom uppe med tuppen och började öva balett och modernt kl. 7. Sen var vi klara två timmar senare och frukosten var såååå himla god. Morgonträning is the shit! Nu har jag också suttit och skrivit på min examinationsuppgift, lite småmysigt att vara allena, ta sin egen tid och få undan stuff. hihi Nu ska jag iväg på Phösarmöte med en smarrig rulltårta som jag bakat!



Puss alla fina!


Lycklig tjej! Jag känner mig väldigt lyckl...

img_3490 (MMS)

Lycklig tjej! Jag känner mig väldigt lyckligt lottad. Jag går en sådan bra utbildning som utmanar och tvingar mig hela tiden att prestera över vad jag själv förväntat att jag ska göra. Jag har haft en balettexamination, två uppsatsredovisningar och en musiktenta denna vecka. På fredag har jag en jazzmetodikinlämning och nästa vecka har jag tre dansexaminationer, en metodikexamination och en rapportinlämning! Galet?!! Svar ja! Utvecklande?! Svar dubbel ja!! Det e mycket men jag kan inte låta bli att vara glad för jag lär mig så jäkla mycket om den konstformen jag älskar och ska jobba med i resten av livet! Tacksamhet är det jag känner över att få vara här! Puss vänner o sov gott


Visuell gestaltning!

Idag hade Mediedesign åk 2 en visning av sitt projekt Visuell gestaltning. Simone Orlander Arvola valde att gestalta och marknadsföra mig som framtida danslärare och hon gjorde ett supersnyggt arbete. Hon gjorde en logga utefter vad hon tyckte var passande för min dans och karaktär. Hon skapade en boklett, T-shirtar och plansh. Jag tackar Simone supermycket för att jag fick vara med i hennes projekt! Du är bäst sweetie <3
Nedan får ni se lite bilder på dagens visning och Simones verk!



Nina och Ida, musiklärarstudenter, som också har lanserats!


Planschen och en presentation av mig och projektet.

Liten egoboost att ha en bild på sig själv tryckt på en dansT-shirt ;)

Är det en fin tillställning så är det aldrig fel med Bubbel!

Puss vänner!


Söndagar!

Söndagar e alltid lite mysiga:) Jag har som min egna lilla tid på bussresan som tar sin totala tid på 6,5h. Jag planerar, käkar, filosoferar och pratar med nära och kära:) imorgon har jag B-uppsats redovisning och balettexamination. Wish me luck! Puss o natti


Vindarna!

Igår var "Dans i skolan manifestationen" magisk!
Lovely att se sina danselever uppträdda. Jag var så himla himla stolt! Alla gjorde ett sådant bra jobb också. Danslärarettorna hade fantastiska solon och vår klass fick också chans att uppträda för kidsen.
Stor eloge till Johanna och Gabbi som roddat med allt inför dansmanifestationen och till Joel Löf och Tomas Lindén som stod för det super proffsiga ljudet och ljuset. Även stort tack till grabbarna från Rocktrean som var med och kompade Koopdansen.
Bjuder på lite bilder från dansen Vindarna som Malin Morin har koreograferat!



Foto: Malin Arnesson
Puss på er alla och sprid kärlek och dansen!!


"Born this way"!

Jag måste bjuda på bilder från i lördags. Det var blött och stormigt men jäkligt go stämning;)
Låten var Lady Gagas "Born this way"
Våga stå för vem du är och gör det med stolthet!
Annars har det varit en mycket produktiv dag idag :)
Jag har fått undan en hel del så nu ska jag sova supersött!

Foto: Malin Niemi

Denna bild vet jag inte vem som tagit men det är Thess som lagt upp den:)

Foto: Christer Lindström

Puss vänner och sov sött ni med!
<3


Övertorneå!!

Ja, där har jag varit o dansat med skolkids:) sen blev det glass i vintersolen med finaste Johanna! Väl i Pite blev det tre timmar balett o kvällen avslutades med myshäng! Puss o natti


Fin kväll

Alina undrade om jag ville komma o dansa med henne efter jag dansat med kidsen i Ume. O det ville jag, alla gåner. Denna sötnöt är ren och sann glädje och jag får överösa henne med pussar varje gång vi ses <3 natti vänner!


Vinter och kärlek på torget!

Vintern, yes den e tillbaka med råge in Piteyo!

Men det går nog bort rätt snabbt får vi hoppas :)
Idag dansade vi på Rådhustorget för en antirasism manifestation. Det var en tapper skara som hade tagit sig dit för att delta. Jag tycker att det är coolt att studenter samlat sig och bestämt sig för att visa sin åsikt genom "Nätverket Piteå Mot Rasism".

Jag tackar speciellt Thess och Karolina för att jag fick vara med och bidra genom att göra det jag älskar mest, att dansa.
Idag kom också mormor från Chile och jag blev varm om hjärtat att få prata med henne i telefon.
Välkommen mormor!!
Bjuder på en bild från utsikten från danssalen imorse.


Jag längtar till sommaren!
Puss vänner och sprid kärlek!


Fredag

Denna fredag bestod av en heldag i skolan, vi hade modernt och en massa, massa Flamenco.
Imorgon ska vi dansa på Rådhustorget och vi har repat och cleanat det sista ikväll! Nu ska jag chilla massor och sova gott. Puss och hoppas ni har en skön fredag!


Träningsvärk!

Träningsvärken var ganska bastant idag. Vaderna fick visa vad de gick för under tre timmars balettande. Min nacke var inte heller den lite stel efter gårdagens rockröj på musikseminariet! Idag har jag dansat i tre timmar med högstadiekidsen och jag levererade två olika Michaelkoreografier. They don't care about us och Thriller, den mannens musik är högts tacksam att jobba med som danslärare. Sen är jag ju också ganska färgad av mitt eget tycke men Mjs musik håller i alla lägen. Bra upplägg på låtarna, mycket markeringar, klara pulsslag och tydliga musikaliska delar med mycket innehåll. Me och barnen likey, likey! Nästa vecka ska mina fyror uppträda med "They don't care about us" och jag har fått höra av idrottsläraren att de övat järnet!! Ååh jag längtar hihi.
 Bjuder på en bild med mig och Tingeling där vi taggar till för att vara "the rockbitches"!

Puss o kram skumbanan
(citat: Tingeling!)


Tackar papi för en underbar helg. Jag har ...

img_1271 (MMS)

Tackar papi för en underbar helg. Jag har samlat krafter för att nu köra gasen i botten månaden ut. Jag har headbangat, skrivit B-uppsats, balettat och repat, en härlig blandning! Idag är jag oxå stolt över vuxna beslut jag tagit. Puss och kärlek vänner!


Våld mot barn, är det ok?

För det första vill jag bara klargöra och svara på frågan att våld mot barn är INTE okej!
Jag har fått läsa en artikel från en chilensk tidning där det står om våldet som utövas mot barn. 7 av 10 barn blir misshandlade hemma. Detta anses som något normalt i barnuppfostran. För mig låter det helt absurt att vi idag år 2012 accpeterar detta. Sedan pratas det om att det är för mycket våld och brott som utövas ute i samhället, men förstår vi då inte att våld föder våld? Jag vill uppmärksamma detta faktum, även om det handlar om ett land långt bort från Sverige, men jag misstänker att det också finns många dolda siffror världen över. Hur stökigt ett barn än är så finns det aldrig, aldrig en ursäkt att smälla till en annan individ. En vuxen är hundra gånger starkare, större och har tusen gånger mer makt än ett oskyldigt barn. Det finns andra sätt att lära på. Jag blir så upprörd att jag spricker och jag vill bara säga till alla föräldrar som använder detta som medel, att chilla lite i sin barnuppfostran. Disciplin i all ära men se över ert beteende innan ni går på ett barn med våld. Då har det gått alldeles för långt. Om ni klickar härnedan så kommer ni till artikeln, dock på spanska.
http://www.lacuarta.com/noticias/cronica/2012/04/63-133090-9-el-70-de-los-ninos-chilenos-sufre-violencia.shtml#.T4LhsgBvtks.facebook

Ta hand om er!
kärlek!


Lite pics från veckan som varit!


Magda och Malin M i Nacka!


Framme i Karlstad



scenen!


En hel del fika blev det, här är fina Jenni och Morgan

Ute på Hammarö där vi bodde


It's all about the legs and high heels!

The whole crew!
<3


RSS 2.0