Pdol

Pdol var galet kul! Även om jag jobbade hela veckan så hann jag festivala en hel del! Det bästa av allt var att Latin Flavour fick uppträda på allsången. Jag blev oxå intervjuad av självaste Anders Lundin på scenen. Jag var nervös innan men sen gick allt som en dans! Det var helt fullsatt på Byxtorget, fantastiskt! Jag bjuder på lite pics från festivalhelgen :)




Churrasco, sååå gott!!


Alex, Helena och jag på fredagen




Latin Flavour




Helena var allsångens projektledare och hon gjorde ett fantastiskt jobb!




Boas åkte en megaläskig karusell.


Vi med Anders Lundin :)

Puss folks!

Tropisk värme

Asså nu är det vaaarmt! Jag fullkomligt älskar värme och jag vet att vintern snart är här igen o bla bla bla. Men det kanske har att göra med att jag blivit äldre eller för att jag jobbar 24/7 (hoppas på det senare alternativet) men jag tycker att det är helt fantastiskt superduper mega varmt just nu. Så fort jag är i läggan så har jag både fönster och ytterdörr öppen så att det ska bli korsdrag. Jag sover på madrass för att det är svalare nära golvet.  På jobbet har ACn, som tur är, börjat fungera igen phiuuuuu. Nu ska jag försöka städa lägenheten men det här med att sitta på soffan känns mkt mer lockande. Vaddå festival? Haha jag var ju ute igår så måste pausa en dag ;).... Man e ju inte 20 längre som jag brukar säga ;)


Glass på rasten med Alexander Dander Wander :)



AW!! Thaimaten var mums!


 Söta kollegor och vänner :)



Jag och Memlan på luncbreaket, mycket mätta och belåtna efter festivalmaten :)

Puss


Helg med vänner och kärlek

I fredags var Madde, Linnéa och Ante över och vi hade knytis hos mig. Jag bjöd på en curry-äggröra och hembakt bröd. Boas kom till Pite och vi hade en helfestlig kväll.

Efter jobbet på lördag åkte vi vidare till Ske-å och cyklade sedan till Boas syster Julia och Samuel och deras söta tvillingar. Det serverades tre-rätters och allt var LCHF. Det var sååå mums. Förutom den gudomliga maten så hade vi en supermysig afton som gick ända till småtimmarna. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och lyssnade på musik som kom att gå i nostalgins tecken. Michael Jackson is THE man!! Tack till värdparet för en fab lördgskväll. Ser fram emot att göra om'et igen ;)


Mys på Ankars


Huvudrätten hos Julia och Samuel, MUMS!


Finisar!


Panacotta till efterrätt


Söndagsfrukost med
min kärlek ute vid älven



Morgondopp :)


Bild från imorse och nu e vi på G tillbaka till Pite.

Det är dags för en ny vecka med nya möjligheter tjihooo!

Puss och kärlek folks!

Dansfilm

För exakt en vecka sedan spelade vi in en dansfilm. Allt gick ut på improvisation och Robert Bergström var initiativtagare till att göra filmen. Han är producenten och jag ser fram emot att se hur den blir i slutändan. Här får ni se lite bilder från filmkvällen :)











Med kärlek till dansen

<3

Diggiloo och mys

I onsdags var jag och Pappsen på Diggiloo! Det var sjukt kul och artisterna var såå grymma. De bjöd på sig själva och de dansade, sjöng, agerade och hade en stor portion humor. Det var över förväntan!

Det var pappas födelsedagspresent till mig för sen fyllde jag år på torsdagen. Hej hopp så e jag 32 år och sjukt glad. Ingen åldersnojja här inte, jag är färdigutbildad, lycklig, det känns som att hela världen ler mot mig ;) Här får ni lite pics från Diggiloo.





Gracias papi por el regalo super lindo

<3

Storforsen och parhäng :)

I lödags bjöd vi på lite parmiddag. Alexander och Agnes var de som parade ihop oss och sedan var oxå Hjalle och Mathilda här. Det blev lax och Bulgursallad och på TV gick självklart de sista kvartsfinalerna ;) På söndagen åkte vi till Storforsen med gänget och vi solade , badade, åt och njöt av den fina utsikten. Här kommer lite pics från den otroligt mysiga helgen :)


Middagstajm ;)


Agnes tog den här fina bilden :)


Storforsen!!


Lunch



Grabbarna vågade hoppa


Finisar, Agnes och Alex


Grabbarna Grus


Vi njöt av Forsen :)


Magiskt


<3


Snacks!!

Tack för en lovely helg folks :)

Puss

Working lady

Ja det är en hel del jobb nuförtiden i klädbutiken. Det är rätt lugnt men vi har otroligt kul alla på jobbet. Stormtrivs med mina kollegor :) här ser ni mig i en only klänning som gick med en gång den kom till butiken :)


Ha en trevlig kväll :)

Puss

RSS 2.0