Lååångpromenad

I fredags var vi hos Pelle och Jojjo och hade fredagsmys. Vi kollade på Idol och år massa god plockmat. De är så mysiga att umgås med och jag var glad att dela min Darinpeppnes med Jojjo.

I lördags var vi på långpromenad och vi gick runt Hagaparken med pappa och Raul. Sedan hängde vi hos pappsen där han bjöd på god mat. Givetvis kollade vi på "Så mycket bättre" och såg the story of carola ;) En himlans soft och härlig lördag var det!

I söndags dansade jag Feminine Vibe, sååå fantastiskt att få dansa för sin egen del oxå. Jag behöver verkligen det. Nu verkar det också som att jag har lite dansprojekt på G inför vårterminen. Mer om det får ni veta vid ett senare tillfälle när allt är spikat o klart ;)


Hagaparken


Min baby pluggade på om Gustav 3s historia.

Pappa och Raul visade vägen



<3

Ha en bäst vecka folks!!

Pippi och prusiluskan

Helgen som var gick i lugnets tecken. Det blev bland annat myshäng hos cicci och jag och Boas bakade även pepparkakor och drack glögg :)


Plockmys hos Cicci


Glögg och pepparkaksmys med min kärlek.

I veckan har vi haft sagotema på skolan så jag klädde ut mig till ett sagobarn och barnen fick besök av Pippi och Prusiluskan ;)




Hoppas ni har en fin fredag folks!!

<3

Galej

I helgen var det galej både på fredag och lördag. Jag hade min första AW med mina arbetskollegor på Oleary's y sumpan. Sedan fortsatte festligheterna på lördagen då vi åkte på kryssning med mamma och Göran. 

I måndags firade vi pappa på farsdag genom att gå och käka de gudomliga burgarna på Flippin' burgers. Helt lovely dagar med andra ord ;)


Hela gänget på Oleary's


En Olles burgare med försök att vara nyttigare med sallad som side order ;)


På lördagsmorgonen fick jag frulle på sängen, lycka!! :)


Sedan, efter en skön dag av bara lazyness var det dags att fixa sig inför Kryssningen på Galaxy.


förrätten på buffén ;)

 
Ready to mingle!!



Kärlek ombord ;)


Gin och tonics och Rasberry Mojito


Flippin' burgers från i måndags farsdagfirande, huuur goda som helst!!

Puss och kram folks!!

Helg i Skeå och Pite ;)

Jag har haft en superduperuperkuper helg. I fredags åkte vi till Skellefteå och hängde med Boas familj och vänner. Sedan så var jag och jobbade på Klubben I'm Orange igår som Havsbadet anordnade. Jag gogodansade med brudarna och det var hög intensitet på både scen och dansgolvet. Bland annat Linda Pira och John de Sohn var välkända namn som var med och höjde partystämningen in P-town ;) Idag åt vi brunch hos Samuel och Julia och det bjöds på både julskinka och våfflor. Man kan säga att den totala mysfaktorn var otroligt hög ;) Nedan får ni lite pics från helgen.


På flyget upp till Skellefteå


Mumsig Risotto som vi blev bjudna på av Hjalle och Matilda


En härlig Old Fashion


Och lyxiga praliner till dessert


Lugnet före stormen på Havsbadet


På med showsminket



Lovely att få giga med Emelie, Malin och Lena :)


Foto från: www.p-town.se


Foto från www.p-town.se



Dans är glädje! Sjukt kul att stå på scen igen :)


Brunch imorse! 
Muuuums!!

Tack för en awzm helg alla fina

<3

Höstlovsveckan

I veckan har det varit höstlov! Vi har därför haft halloweentema med kidsen. Vi har gått på spökrunda, haft maskerad och jag har haft  spooky tema på dansen. Förutom jobb så har jag tränat en hel del, ätit burgare på Bishops och hängt med svanarna vid Råstasjön.


Bishopsburgare 
(God men ingen slår Flippen;))


Svanarna :)


Pumpapyssel på fritids


Hård träning


Bjöd på Gofika på jobbet ;)



Höstig bild på dansfröken, 
foto: Monica Olovsson.

Puss

RSS 2.0