Det vankas sommar!

Nu är sommaren på väg med stormsteg och jag klagar inte ;)

Jag har tom hunnit bada, det var kallt men skönt :) vi har hunnit med grillningar och bara sköna Ankarshäng ute i solen. Här får ni lite försonmarpics ;)






Ha en skön ledig dag, själv ska jag ha  föreställningar med min vapendragare som ni ser till vänster om
mig ;) 

Puss

Latin Flavour - Folkfest för alla

Jag har fått ett underbart jobb där jag verkligen känner att jag gör ngt betydelsefullt. Piteå Kommun har gett Vuxenskolan-studieförbundet i uppdrag att göra föreställningar för alla äldreboenden i Pitekommun. Carolina Olsson, Emil Grundström, Malin Morin och jag har nu en grupp som vi kallar för Latin Flavour - Folkfest för alla.

Det är en magisk känsla att göra en latinföreställning för alla äldre och även få dem att dansa, spela och sjunga med. Föreställningen har oxå fått mycket publicitet av media och det är så kul och viktigt att det vi gör uppmärksammas!

 Nedan får ni se lite bilder på vår resa vi haft hittills. Vi har nu gjort 8 föreställningar och har 36 st kvar :)


På väg till premiären.






Vi hamnade på Pitetidningens hemsida och på tidningens första sida!!


Jag dansar med Maria :)

Ett hårt jobb förtjänar sin vila mellan föreställningarna ;)


Och så är vi med i Pitekommuns hemsida samt var jag med i radio och blev intervjuad av P4 Norrbotten :)




Med kärlek till dansen

<3

Slutet av en SMASK-era

Slutet gott allting gott. Det har varit fantastiskt kul att få vara med på SMASK även detta år. Dansansvariga var super och hela produktionen vart en succé. Jag tror att vi satte Pite på kartan med både showen och vinsten samt att vi även kom tvåa i år igen. Följande bilder får tala för sig själv och jag säger återigen. TACK för dessa fantastiska SMASKår!!

Showfoton: Martin Fryklund
Efterfestfoton: Elin Bergvik













SMASK in my <3

Smasktagg

Man måste ju tagga SMASK som är imorgon!
Bjuder på pics som tagits under veckan. Ska bli så grymt kul! Min favoriter är ju självklart Pites bidrag men även Malmö har ett superstarkt bidrag som sjungs av Carita. Sedan finns det ett bidrag som handöar om att man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins. Kommer inte ihåg vilken stad den representerade men den är sååå bra och catchig samt har en hög igennkänningsfaktor ;)

Me and Sami innan scenrepet


Cool bodyguard på mellanakten ;)


Dansansvariga


Malmös bidrag 


Eleganta konfrencierer


Inför öppningsnumret


Vi ses från scen ;)

Puss


Badge

Så sjukt snygga Badge som prodteamet har fixat till årets RiksSMASK! Jag längtar tills imorgon då vi ska scenrepa iiieeeehhhh :)


Puss

Helgen

Helgen har gått snabbt och varit i showens tecken ;) Det har repats med smaskgänget och sedan var det Eurovision i lördags. Det var himlans festlig stämning hos Chris och Robert där jag blev bjuden på en god indisk rätt och massa godis. Är helt klart överrens med resten av Europa att rätt låt vann. Grattis Österrike :) jag blev glad att vi oxå kom på tredje plats! Däremot blev jag förvånad över att Nederländerna fick en andra placering. Jag hade hellre sett Ungern högre upp eller Danmark med den glada Bruno Mars kopian ;)






På lördag gör jag mitt sista SMASK ever!!


Lördagshänget med boysen och schlagern!

Ha det fint folks :)
Puss

Reptider

Nu har reptiderna satt igång igen. Men denna repperiod är ngt kortare. Om en vecka är det rikssmask där jag ska vara med och dansa öppnings- och mellanaktsnumret. Sedan är det två veckor kvar innan vi kör igång med Latingigen på äldreboenden och det ska bli sååå kul :)


Bild från gårdagens latinsångrep


Bild från SMASKrep

Puss

Nordanåteatern

Igår hade jag scenrep med jazztjejerna i Skellefte. Det gick superbra och de var duktiga och hade mkt tålamod. Jag förklarade vikten av att ta placeringar och att det är halva grejen för ögat sen när man väl dansar. Den 18e maj ska de visa upp vad de lärt sig under terminen för en stor publik :)


Puss

Godsaker!

 Häromdagen skulle Ida vispa grädde till en fruktsallad och det spred sig över hela köket! Ibland blir det inte som man tänkt sig haha. Fruktsalladen var för övrigt magnifik med jordgubbar, banan, annanas och de där små oranga små frukterna som jag inte vet vad det heter. Sedan var det lime pressat över, mums!


Igår blev jag bjuden på hemmagjorda burgers och det var bland det mumsigaste jag käkat på länge!!


Ha en start på veckan folks!!

Puss

Valborg

Valborg var så trevligt! Vi hängde hemma hos Ida och Jonte och sedan så var vi på challenge och lyssnade på Michaela Stridbeck och Scratch. En festlig kväll i goda vänners lag :) 




Puss

RSS 2.0