Jag borde ju också....

göra ett litet uttalande om matchen igår...

Det var smärtsamt och en stor besvikelse att se Chile förlora helt klart. Första halvlek förstod jag inte riktigt vad de höll på med och Venezuela såg sin chans och tog den.

Andra halvlek var en helt annan femma. Valdivia kom in, matchen vände totalt och Suazo kvitterade. Men det räckte inte hela vägen. På något sätt så handlar det faktiskt till slut om att skjuta bollen i mål. Utan målet, ingen vinst. 2 - 1 till Venezuela.

Nu är det semifinaler utan favoriterna Brasilien, Argentina och Chile.. men vadsjutton, bara att bocka och buga för de lagen som faktiskt har gått vidare och har visat sig ha en jäkla kämparglöd!

E ju nu lite kär i Paraguays målis Villar som visade en otrolig skicklighet och framförallt ödmjukhet i gårdagens match mot Brasilien. Så vi hejar väl fram dem istället :)...